Vem är Jag

Mitt foto
Är gift sedan aug-2010, bor i en lägenhet med våra djur. En hund & två katter... Älska att dansar, inredning, foto, vara ute i naturen och umgås med nära och kära. Jobbar som personlig assistent till en liten pojk, i en fantastisk underbar familj!!!!!!

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!!

Idag är det alla hjärtans dag, folk blir helt hysteriska. Finns så mycket måsten även en sådan här dag.
Affärena säljer hur mycket saker som helst inför en sådan här dag, helt galet. En massa erbjudande. Man få så dåligt samvete när man inte köpt något till sin käraste. Men STOP är inte de viktigaste att man är tillsammans och bara ta hand om varandra.

Min man och jag ta alla dagar som alla hjärtan dag :) visa kärlek till varandra. Klart att när dagen som idag så känns det lite extra men vi gör inget speciellt av det utan ta dagen som den kommer precis som vi gör alla dagar.
Man ska leva i nuet inte i framtiden eller klart man få har drömmar och planer men de ska inte ta över dagen som är just nu. Man glömmer lätt de.

Har vänner som både blivit mördade och påkörda och dött, fruktansvärt och det är en av sakerna som vi ta dagen som den kommer lev idag och nu. Mår bra och gör det du vill. Ta hand om din hälsa och njut av varje sekund man lever.

Varje dag ska vara lika kärleksfull som den den andre. 




Nä nu ska vi åka och kolla på lite bilar :) snart blir de nog en ny bil :) Vi få väla se :)
Vi har idag en Kia ceed, en mycket bra och skön bil att köra :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar