Vem är Jag

Mitt foto
Är gift sedan aug-2010, bor i en lägenhet med våra djur. En hund & två katter... Älska att dansar, inredning, foto, vara ute i naturen och umgås med nära och kära. Jobbar som personlig assistent till en liten pojk, i en fantastisk underbar familj!!!!!!

fredag 5 oktober 2012

Dagen som så!!!

Sååå seg dag det varit idag :( men samtidigt roligt. hehehe

Nu är man äntligen hemma och ska snart göra lite mat till min lill syrra som fortfarande mår as dåligt.

Hon fick blödande magsår i mars detta året och blev bättre men nu sedan i fredags kväll har hon mått illa konstant och ont imagen.

fick gå in på droppinnen på trossö vårdcentral och läkaren sa då att hon ha fått tillbaka magsår men inte så farligt ännu. fick utskrivet tabletter men de har ej hjälpt hon mår fortfarande illa och kan inte äta.

Gick till vårdcentralen igen igår men då sa de bara att hon skulle vänta några dagar till.. så tabletterna värka. å då hade hon ätit dem i tre dagar å de ha inte hjälpt.. Vilka idioter säger jag bara ingen som ta henne på allvar. Så trött på lanstinget.

mår hon inte bättre tills imorgon så kör jag in henne till akuten för det är ej okej att få gå hemma och mår illa och inte kan äta. De ha lixom gått en vecka nu sedan hon inte kunde äta.

Att man ska behöva bli förbannad.

Hälsohuset den privata vårdcentralen kan ta emot henne men vill helst att hon gick i första hand till då trossö. För att de vet ingenting om henne och hennes tillstånd. Men va mycket välkommen till dem sen :)

De kommer det bli med. Aldrig mer lanstinget.

Nä nu ska jag fixa iordning mat och sedan blir det att gå till pizzerian med Yvonne och Kenny och sedan blir det bio (En oväntad vänskap)



EN OVÄNTAD VÄNSKAP

Drama, Komedi 1 timme 52 minuter
Den franska megasuccén som berör människor över hela världen och som listas som en av världens bästa komedier.

Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka.

















Driss är till en början väldigt tveksam till jobbet och Philippes vänner har starka invändningar mot hans val av assistent. Men de två har mycket att lära av varandra.  Driss otroliga energi och livsglädje smittar snart av sig på Phillipe och Phillipe lär Driss en hel del om vett och etikett. Tillsammans upptäcker de nya saker i livet och en oväntad och stark vänskap växer fram mellan två individer som på ytan inte verkar ha någonting gemensamt. Baserad på en sann historia.




Har en kanon bra fredag för det ska jag har :)

Kramis
ByeBye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar